Gäller det El så ordnar vi det

Elinstallation

Vi hjälper privatpersoner, företag och industrin med traditionell elinstallation vid både nyproduktion och renoveringar. Personligt anpassade lösningar utifrån arbetets förutsättningar vid alla installationer.

Nyinstallationer
Renovering
Felsökning
TV – tele – data
Evenemang

 

Service & reparation

Service och reparation av elprodukt och elinstallation. Regelbundna besiktningar för att undvika elproblem

Golvvärme

Vi är Garanterad Installatör hos Ebeco.

Garantin gäller endast under förutsättning att installationen av produkterna är utförd av behörig elinstallatör enligt gällande föreskrifter och i enlighet med av Ebeco utfärdad monteringsanvisning. Garantibevis inklusive testprotokoll ska vara komplett ifyllt samt tillsammans med materialspecifikation vara signerat av den elinstallatör som utfört installationen. Vidare ska det finnas foton som visar produkterna efter förläggningen men innan övertäckning, alternativt en detaljerad skiss med kablarnas/mattornas/foliernas änd avslutningar och skarvar samt eventuella dosors exakta placering.

Ebeco lämnar fem års garanti på termostat och 25 år på golvvärmekit om du fyller i ett registreringsformulär inom tre månader.  

Smarta Hem

Smart hem, automatiserat hem, hemautomation eller att helt enkelt styra ditt hem. Allt betyder egentligen samma sak, att du styr ditt hem genom en universalkontroll, smarta enheter eller specialprogrammerade knappar. Du kan också programmera olika komponenter i hemmet, så att ljuset tänds och musik strömmar ur ljudanläggningen när du kommer hem. Det finns olika startpaket för smarta hem på marknaden, och hur mycket de kostar beror på vilka funktioner och hur mycket kontroll du vill ha. Vill du bara tända belysningen är det inte speciellt dyrt, men om du dessutom vill ha koll på inomhustemperaturen när du inte är hemma kostar det mer. Beroende på vilket system du väljer så måste du också välja lämplig styrning. Till många system finns det fjärrkontroller, men det räknas inte riktigt som full hemautomation. Vill du ha full hemautomation så ska du ha ett system med styrning som är kopplat till ditt nätverk eller Wifi därhemma. Med denna typ av styrning kan du då reglera, kontrollera, tidsinställa och styra enheter med applikationer och webbsidor.  Du kan även hitta styrning och system ihopbakat i startpaket för smarta hem.

Vi gör mer ändå. Läs om våra övriga tjänster.